Kerstconcerten

De tijd vliegt voorbij, want alle vier de kerstconcerten zitten er al weer op!

Deze kerst speelden we voor het eerst in de combinatie harmonie Sint Laurentius Bemelen met harmonie Concordia Berg & Terblijt onder begeleiding van dirigent Jos Paffen. Daarnaast hadden we een onvergetelijk gastoptreden van mezzosopraan Simone van Seumeren, die met haar geweldige stem iedereen wist te ontroeren. Dank je wel Simone, menig luisteraar zal een traantje hebben moeten wegpinken.

Wij hebben er van genoten en vonden het fijn dat jullie kwamen luisteren. De heer Remco van Vliet heeft een paar mooie sfeerbeelden voor ons weten te maken van het concert in de Lighthouse kerk op 23 december als aandenken. Deze zijn te bekijken in onze foto galerij: http://stlaurentiusbemelen.nl/fotos. Daarnaast hebben wij een mooie opname van ons kerstconcert in de kerk van Berg en Terblijt welke u onderaan dit bericht kunt beluisteren door op play te drukken.

Wij maken ons op voor een goeie roetsj naar een volgend muzikaal jaar en hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten bij een van onze concerten. Bedankt voor het luisteren!

Bestuur Harmonie Sint Laurentius