Feestweekend Harmonie St. Laurentius

25 november: huldiging jubilarissen en feestavond;

26 november: culinair najaarsconcert

Harmonie St. Laurentius nodigt u uit voor een receptie & feestavond op vrijdagavond 25 november én een culinair najaarsconcert op zaterdagavond 26 november.

Vrijdag 25 november

De interne huldiging start om 19:30 uur. Vanaf 20.30 uur bent u van harte welkom in het Gemeenschapshuis aan de Oude Akerstraat om 9 jubilarissen persoonlijk te komen feliciteren. Het gaat om het 25-jarig jubileum van Manuela en Wendy Bessems, René Brouwers jr., Paul Oberjé, Kizzy Rouwet en Deun Severeijns. En om het 15-jarig jubileum van Rim Andrien, Max Defesche en Philippe Gijselaers. Tevens zal Guido Mourmans benoemd worden tot erebestuurslid. Na afloop van de receptie zal de 6-persoonsformatie ‘A Next Band’ gratis voor u optreden vanaf 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom op deze feestavond.

jubilarusisocoated

Zaterdag 26 november

Harmonie en de drumband St. Laurentius bereiden momenteel het najaarsconcert voor, met als thema ‘ozze muziek kinste preuve’. Ja u leest het goed! U krijgt tijdens dit concert in het Gemeenschapshuis culinaire proeverijtjes geserveerd terwijl de orkestleden u meenemen op een muzikale reis langs zeven landen en werelddelen. Een beleving die u niet mag missen! De zaal gaat open om 19:30 uur, het concert start om 20:00 uur. Met als afsluiting een dj in ‘the house’.

De kaarten voor dit concert kosten €15,- per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf maandag 7 november bij Vers Voordeel Vaessen, Oude Akerstraat 14 te Bemelen. Wees er snel bij want op is op!

Kom genieten, luisteren en proeven!

Club van 100 Harmonie St. Laurentius biedt haar leden een korting aan van 5 euro per lid voor dit concert. U krijgt dit bedrag retour op de avond van het concert zelf. We hopen van harte u te mogen begroeten op zaterdag 26 november!

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

roemers_adv-3            slf-group          logo-groot    logo-nieuw